bine ai aterizat, experimentalistule


sau


 

Nu ai cont? Inregistreaza-te


pentru ca...

Despre Experimentalist

Experimentalist.ro este spațiul virtual de întâlnire al creativilor din România. Ne place să credem că e un hub de inspirație pentru cei care răscolesc Internetul în căutare de idei, pentru cei care pun banalul la îndoială, pentru cei care se entuziasmează când sunt provocați să-și împingă limitele.

Am reconstruit experimentalist.ro ca pe o platformă de publishing în care oricine poate adăuga conținut, fie (și mai ales) original, fie găsit și bun de dat mai departe. Platforma este una socială, pentru că aici lăsăm ideile la fezandat și dezbatem tot ce găsim a fi outside the box. Aici vorbim despre planurile noastre, ne completăm ideile și găsim oamenii care se pot alătura proiectelor pe care vrem să le scoatem la lumină.

Platforma are misiunea de a aduna românii cu idei îndrăznețe și de a-i pune în legătură unii cu alții. Credem că experimentalismul se poate manifesta în orice demers și că adevărata provocare e să rămâi creativ la orice pas. Pentru că, nu-i așa, unde experimentalist nu e, nimic nu e.