Pictez o saptamana la tara intr-un sat din Apuseni

Painting / by Simona Polhac

17 July 2017 // 18:00 - 24 July 2017 // 12:00
@Poiana Galdei

Vom trai o saptamana intr-un loc desprins parca din file de poveste, un loc care ne va incarca de energie si liniste datorita puritatii aerului, a verdelui padurilor de pe dealurile din jur, a bucatelor sanatoase si preparate cu maiestrie de gazda pensiunii si a activitatilor frumoase pe care vi le pregatim, pictura fiind activitatea zilnica in cadrul celor 2 sesiuni de lucru ( dimineata si dupa masa) dar si activitati distractive si relaxante de tabara. Programul este unul recomandat dar nicidecum impus.

Aceasta tabara este deschisa persoanelor adulte indiferent de varsta si care au o oarecare experienta in domeniul picturii, avand posibilitatea sa evolueze sub indrumarea unui artist plastic profesionist.

Pana in data de 15 aprilie au prioritate la inscriere membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art, respectiv persoane care au mai fost alaturi de noi in cel putin o tabara de pictura. Dupa aceasta data locurile se vor completa in ordinea inscrierilor.

Locatie: pensiune de 4 margarete in inima muntilor Trascaului, la Poiana Galdei.

Investitie: 1730 lei pentru minim 8 participanti ( cazare , 3 mese zilnice, acces la atelierul de pictura si la activitatile de grup). Membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art vor beneficia de reducere 50 lei. Primele 3 persoane inscrise vor primi din partea noastra cate o panza de bumbac gata grunduita intinsa pe sasiu realizata in atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Detalii si inscrieri aici


Back Published 18 Apr 2017 Painting
0 comments
Log in to comment
Choose a cover
Choose