Expozitia de pictura anuala a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art

Painting / by Simona Polhac

9 June 2017 // 17:00 - 7 July 2017 // 19:00
@Brasov

Arbex Art Decor te invita la expozitia anuala a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art la magazinul de decoratiuni Decodepot ( Brasov, str. Poienelor nr. 8).

O expozitie intr-un spatiu atipic in dorinta de a inlesni contactul publicului cu arta, pentru ca ne dorim ca arta sa faca parte din viata noastra in fiecare zi.

Expozitia de la Brasov se desfasoara in perioada 9 iunie - 7 iulie 2017 dupa ce aceasta a fost gazduita pe simezele din Baia Mare la sediul Arbex Art Decor si reuneste o selectie de 19 lucrari realiste realizate in tehnica flamanda cu natura statica, portret si peisaje cat si lucrari mai expresioniste sau abstracte, realizate fie in stilul artistului fie ca o preocupare a acestuia catre experiment si provocare.

Iata lista expozantilor: Elena Bancila ( Bacau), Elena Constantin ( Tandarei), Elena Dinga (Onesti), Voica Silvia Potinga (Bucuresti), Daiana Savopol ( Bucuresti), Victoria Ivanov ( Brasov), Baci Mihaela (Onesti), Alice Hartescu (Constanta), Maria Stoian (Bucuresti), Popa Valentin (Constanta), Ioana Comaromi ( Brasov), Andreea Georgescu (Bucuresti), Mariana Dragan (Lipova), Rodica Barac ( Bacau), Ursz Timea Melinda ( Brasov), Elena Anghel (Bucuresti), Alina Lacramioara Oprita (Bucuresti), Ana Michiciuc (Bucuresti), Niculina Dobre (Constanta).

Multumiri artistului plastic Tudor Francu, cel care s-a ocupat de selectia lucrarilor!

Organizator : Arbex Art Decor

Parteneri: Deco-perete.ro, arta-inramarii.ro, Decodepot.ro


Back Published 12 Jun 2017 Painting
0 comments
Log in to comment
Choose a cover
Choose