Episodul 3 | Vernisajul @Parcarea Ciclop

Street Art / by Grolsch RO

Vă povesteam la începutul lunii că nu lipsim de la cel mai nonconformist eveniment de artă de care-am auzit până acum în București: http://www.experimentalist.ro/work/display/11505. Conceptul, și mai ales dimensiunile (de tot felul ale) Episodului 3 au adunat mii de oameni pe parcursul a două săptămâni de lucru și vernisaj.
Cei 35 de artiști anunțați la început s-au transformat în peste 40, iar pe pereții parcării Ciclop s-a intervenit din toate colțurile. Expoziția a fost ascensională, la propriu și la figurat - am urcat rampele timp de patru etaje ca să vedem tot ce ne transmit pereții, ne-am ales unghiul potrivit să vedem un Adam și o Evă înalți de vreo 17 metri (desenați de Irlo, Allan Dalla și Homeboy) care ne priveau de la umbra mărului experimental, apoi i-am lăsat în urmă ca să mergem în spațiul de party și să ne vedem de păcatele noastre.
Au trecut vreo două mii de oameni pragul parcării în seara vernisajului, iar pe unde am tras cu urechea am auzit că majoritatea își doreau să vadă spațiul de mult,
Back Published 20 Jun 2013 Street Art
Gabriel Ispas
4 years

Atenție la exprimarea în limba română și la greșelile de gramatică!

Choose a cover
Choose